x Få tips en gång i veckan om de mest delade programmen på Sveriges Radio. 
Hej! Den här sajten gör det enklare att hitta riktigt bra radioprogram från Sveriges Radio. Sajten visar vilka program som fått flest delningar på Facebook. Bra program delas mer, helt enkelt!
Alla programDramaTeaterprogrammet › Möt skådespelaren och dansaren Peter Gardiner!
Detta klipp har 4 delningar →
  Dela på Facebook
Peter Gardiner började som dansare, men har med åren också blivit skådespelare och dessutom ofta fått sjunga på scenen. Just nu är han aktuell i musikalen Book of mormon på Chinateatern i Stockholm.
1 kommentarer:
Bakheit Ali Moatasim
Jag vädjar varje samvete att sluta mitt problem och hjälpa mig , För 8 månader sedan till nu , Mitt problem spionering, trakassering , olaga förföljelse / stalkning , kränkning neutralitet , och diskriminering överallt i Stockholm Hej Jag Är Moatasim Bakheit , jag bor i : Grängsringen 58 lgh 1701 Tyresö , Stockholm jag har bott i sverige för 5 år sedan utan problem och jag jobbade och betalade skatt som vanliga människor ,jag har aldrig hota ingen person och göra problem . från 8 månaden sidan , Den här är mitt problem började från 26/6/2016 till nu jag har gjort 20 polisanmälan om mitt problem men de svarade på mig undersökning inleds inte (negative) , jag fick straff , förföljelse och ignorera för 8 månader sidan jag har skickat mitt problem skriftlig till socialsekreterare i Tyresö kommun 2 ånger och jag har pratat med chef av kundtjänst i Tyresö kommun 2 gånger och jag har skickat mitt skriftlig till medborgarkontoret allt hände i under sista 3 månader men ingen svar Nu resultat är : ( konsekvenserna) i förra förra måndag fick jag beslut för andra gång avstängd i 6 månder i C3L skolan , Tyresö (anna steele beslutade) ? Jag har försökt att studera i en annan skola i Stockholm stad men Tyresö kommun vägrade min ansökan sedan fick jag beslut från CSN beslut att stoppa ekonomistöd ,jag har inga pengar och jag har inte rätt för hjälp eftersom jag fick avstängd från C3l skolan i 6 månader sedan fick jag uppsägning kontrakt från mitt student rum från Tyresö bostäder , mitt situationen besvärlig, allvarlig och serious . Jag känner mig mycket besviken illa, och orättvis behandlad. jag har inga pengar för att betala mina skulder, räkningen och för att leva normalt live och studera som vanlig elever jag vill ha hjälp för att sluta den har problem , Jag hoppas att få rätt behandlat som alla andra människor i sverige . jag hoppas at hör av ni så snart som möjlighet . Tack Mvh
2017-03-03

Fler program:

Program: Teaterprogrammet
460 delningar på Facebook
Sändes för 2792 dagar sedan
Längd: 1631
3
Ingvar Sundén:
"Har du sett eller hört detta Inger Thunvall Hass?"
Program: Teaterprogrammet
389 delningar på Facebook
Sändes för 2190 dagar sedan
Längd: 1760
Program: Teaterprogrammet
379 delningar på Facebook
Sändes för 3023 dagar sedan
Längd: 1554
5
Danka Danka:
"Otroligt!"
Program: Teaterprogrammet
336 delningar på Facebook
Sändes för 2582 dagar sedan
Längd: 1602
Program: Teaterprogrammet
329 delningar på Facebook
Sändes för 2897 dagar sedan
Längd: 1556
Program: Drama-arkivet i P1
11644 delningar på Facebook
Sändes för 2483 dagar sedan
Längd: 1696
Program: Utkantssverige
6565 delningar på Facebook
Sändes för 1754 dagar sedan
Längd: 509
Program: Utkantssverige
4448 delningar på Facebook
Sändes för 1747 dagar sedan
Längd: 485