x Få tips en gång i veckan om de mest delade programmen på Sveriges Radio. 
Hej! Den här sajten gör det enklare att hitta riktigt bra radioprogram från Sveriges Radio. Sajten visar vilka program som fått flest delningar på Facebook. Bra program delas mer, helt enkelt!
Alla programKultur/NöjeCreepypodden med Jack Werner › Creepypodden med Jack Werner
Detta klipp har 365 delningar →
  Dela på Facebook
De som lärt sig leva av naturen är sällan rädda för den. Vet du hur det känns att dra in en öring till middag eller fälla en älg till slakteriet vet du helt enkelt också ofta var alla - till synes oförklarliga - ljud egentligen kommer ifrån. Så vad krävs
1 kommentarer:
Sofia Olsén
Funfact youtube(dot)com/watch?v=ybgwV2Y2vRc Expressen har under en längre tid försökt att identifiera en kille som har ifrågasatt deras fakta grunder när dom ljuger När dom äntligen får tag i honom skickar dom hem en vapendömd persson till hans dörr för att hänga ut honom och försöka förstöra hans liv. Det visar också ett hotfullt beteende när man går hem till perssoners dörr som är menat att tysta en persson. Dom påstår att det är för att han inte har svarat på deras samtal men det är en lögn, dom gick ditt för att fotografera honom, annars kunde dom lika gärna använda telefon. Han har gått under falsk identitet för att han viste att dom skulle attackera hans familj och hänga ut dom så att fler perssoner skulle gå till attack emot hans familj för att tysta honom. Efter flertal lögner i deras artiklar och inte tagit med några av hans svar så har hans familj samt barn fått hot om våldtäkter och hundratals samtal så att hans fru och barn har varit tvungen att hitta ny bostad för att dom inte längre känner sig säkra. Tänk på vilken organisation du stödjer när du köper tidningen, Det här är inte första gången Expressen gör det här utan det har hänt flertal gången där dom vill hota perssoner samt bidra till våld emot perssoner. Exempelvis Anders Dahlbergs fick sin dörr insprängd med sprängmedel efter att Expressen hängde ut han med bild och address, enbart för att han var kritisk mot den etablerade medians åsikter. Stödjer du Expressens arbets metoder? tänk på den dagen du säger något dom inte tycker om och lägger upp din bild och address samt en falsk artikel där dom klippt ur saker ur samanhang för att dom vill tjäna lite pengar på att förstöra ditt liv.
2017-03-05

Fler program:

Program: Creepypodden med Jack Werner
1209 delningar på Facebook
Sändes för 2810 dagar sedan
Längd: 4001
Program: Creepypodden med Jack Werner
1099 delningar på Facebook
Sändes för 3229 dagar sedan
Längd: 1688
4
Anna-lena Karlsson:
"Absolut hos oss!För 4 år sedan var Det Okända hem till oss i Orrviken"
Program: Creepypodden med Jack Werner
895 delningar på Facebook
Sändes för 2992 dagar sedan
Längd: 2396
Program: Creepypodden med Jack Werner
840 delningar på Facebook
Sändes för 2697 dagar sedan
Längd: 4124
Program: Creepypodden med Jack Werner
676 delningar på Facebook
Sändes för 2649 dagar sedan
Längd: 2511
Program: Creepypodden med Jack Werner
671 delningar på Facebook
Sändes för 2439 dagar sedan
Längd: 4225
Program: Sommar & Vinter i P1
72689 delningar på Facebook
Sändes för 1778 dagar sedan
Längd: 4347
Program: Släktband
60632 delningar på Facebook
Sändes för 4979 dagar sedan
Längd: 1442
Program: Sommar & Vinter i P1
60079 delningar på Facebook
Sändes för 3560 dagar sedan
Längd: 2860