Hej! Den här sajten gör det enklare att hitta riktigt bra radioprogram från Sveriges Radio. Sajten visar vilka program som fått flest delningar på Facebook. Bra program delas mer, helt enkelt!
Detta klipp har 450 delningar →
Dela på FacebookKött. Rött kött. Vitt kött. Grillat, rökt, stekt och långkokt. Vi äter mer kött än någonsin tidigare. Samtidigt kommer den ena forskningsrapporten efter den andra som visar hur cancerframkallande vår köttkonsumtion är. Inte ens hästköttskandalen och miljöaspekterna får oss att avstå. Vad är det då som driver oss? Dagens program handlar om varför vi äter kött och vem som egentligen behöver flintasteken och karrén som proteinkälla. Programmet undersöker också hur det går med planerna för det odlade köttet. Snart ska den första konstgjorda hamburgaren presenteras lovar holländska forskaren Mark Post, men samtidigt återstår flera frågor att lösa innan det konstgjorda köttet ligger på var mans tallrik.
Kommentera programmet:
Fler program:
Jenny Ekelund:
"Intressant detta ska jag lyssna på . Som undersköterska i samma ålder känner jag igen mej . Känner mej arg , jag ska inte behöva..."
"Intressant detta ska jag lyssna på . Som undersköterska i samma ålder känner jag igen mej . Känner mej arg , jag ska inte behöva..."
Program: Vetenskapsradion Historia
6582 delningar på Facebook
Sändes för 2311 dagar sedan
Längd: 2691
6582 delningar på Facebook
Sändes för 2311 dagar sedan
Längd: 2691
Program: Vetenskapsradion Historia
5278 delningar på Facebook
Sändes för 1947 dagar sedan
Längd: 2659
5278 delningar på Facebook
Sändes för 1947 dagar sedan
Längd: 2659