x Få tips en gång i veckan om de mest delade programmen på Sveriges Radio. 
Hej! Den här sajten gör det enklare att hitta riktigt bra radioprogram från Sveriges Radio. Sajten visar vilka program som fått flest delningar på Facebook. Bra program delas mer, helt enkelt!
Alla programSamhälleKonflikt › Utvisad till döds
Detta klipp har 332 delningar →
  Dela på Facebook
Om livet för en irakier som sökte skydd i Sverige, men som fick avslag på sina asylansökningar, och som sedan dog när han skulle utvisas. Hör honom själv berätta om livet som aldrig fick börja under hans 8 år i Sverige. Det gör han i en intervju som Konf
7 kommentarer:
Ghoshana Lindefeldt
DET vet jag, lyssnar pa p1 a hor vad som sags...Oxa utanfor Konflikt...Jag VET oxa jag inte har ratt anklaga nagon utan bevis...MEN jag ar inte journalist el ansvarig for programmet....Sa jag tar mej den friheten....& 'Troligen' kommer utredningen visa att han dog av nagot som inte kan sagas vara yttre vald...fran de som satt body fangsel pa honom....Det vore ytterst osannolikt att nagot annat pavisas,Det VET jag oxa.Hoppas verkligen du/ni far tilltrade till alla uppgifter a hela arbetet med utredning som nu pagar.& sen att det FAR sandas:det som kommer fram.TACK for reportage som tar upp de utsattas situation,har a pa andra platser.
2015-04-04
Konflikt i Sveriges Radio P1
Hej Det är så att detta utreds av åklagare o polis, en förundersökning bedrivs av särskilda åklagarkammaren. Det är inte alls klarlagt att han dödades som du skriver. Om det vet vi intet ännu. Vi kommer dock att gransks åklagrens o polisens arbete. Jesper Lindau
2015-04-04
Ghoshana Lindefeldt
Jag skams over att vara i detta valfardens sk land,att VETA det finns ett system som kallar sig varldssamvete, som ordar emot krafter som ar tyrannier...som sedan agerar exakt sa sjalv...HUR kan detta fa handa?HUR kunde denne man, den senaste i raden,dodas av Svenska kriminal VARDARE sk, + en SVENSK Polis! Samt med flygplans personal & ev andra passagerare i planet...Som MASTE ha hort el sett, el bade och!...A INTE ifragasatt vad som pagick???Vi lever inte i Ryssland under en Putin, el i Saudi Arabiens Sahria lagar, el i ett land som Indien,som jag kanner val!!...A dar man ska akta sig noga for polisen el maktpositions manniskor!!...Vi ar INTE i ett sant land!??Han kom fran yttersta valdets IRAK, han hade 'levt' har i 8 ar!! I vantasn pa besked.Han var en manniska som ingav hopp hos andra, a van till manga...Jag lyssnade pa programmet for att jag visste det skulle sandas....A med stigande kansla av SKAM...Jag skams!!...& jag sorjer denne a alla dem som utsatts for maktmissbruk a att inte vara horda el sedda......Detta i Paskens tid....Forsonas med detta system,med medmanniskor som utovar VALD mot en fangslad man?!!Som klart uttalat han inte vill,inte KAN atervanda till det land han flytt fran.Vad ar detta????...........................& om de som dodat honm frikanns,ska min skam bli djupare....Det varsta ar, att DET troligen kommer handa.jag sorjer med vannerna,jag ber Din sjal ska fa ro. jag ber Godheten en dag ska vinna over ondskans makt.
2015-04-04
Kjell Rehnström
Det verkar ju högst besynnerligt att flyktingsmugglare kan få stora penningsummor i stället för att de kan komma flyktingarna själva och deras nya hemland till godo. Är inte SD ärligare. De verkar vilja det som det politiska etablissemanget ordnar till bakom ryggen på oss.
2015-04-04
Kjell Rehnström
Är myndigheterna så utarbetade på grund av alla som söker asyl att de inte "hinner med"? Det händer rätt ofta att personer som verkar ha anpassat sig väl i Sverige blir utvisade, medan det i andra fall tycks vara så att personer som uppenbarligen borde slängas ut, inte kan utvisas. För det ser ju fullständigt befängt ut att en person som har arbetat för amerikanerna i Irak inte tas om hand av dem. Jag förstår ingenting, men det har jag ju aldrig gjort.
2015-04-04
Margareta Sarnecki
Skäms jag med och kan inte sluta undra VARFÖR?! han alla utvisas och VARFÖR avbryter de inte?
2015-04-04
Kerstin Westergren
Skäms
2015-04-03

Fler program:

Program: Konflikt
4916 delningar på Facebook
Sändes för 1125 dagar sedan
Längd: 3266
Program: Konflikt
2464 delningar på Facebook
Sändes för 1909 dagar sedan
Längd: 3339
Program: Konflikt
2208 delningar på Facebook
Sändes för 1132 dagar sedan
Längd: 3322
Program: Konflikt
1861 delningar på Facebook
Sändes för 2231 dagar sedan
Längd: 3371
Program: Konflikt
1715 delningar på Facebook
Sändes för 2931 dagar sedan
Längd: 3363
Program: Konflikt
1688 delningar på Facebook
Sändes för 2959 dagar sedan
Längd: 3370
8
Christofer Lundström:
"Jag ställer mig emot denna negativa klang som uttrycket ger! "Arga vita män"? Det är en enkel förklaring på en ganska komplex glob..."
Program: Utrikeskrönikan
11775 delningar på Facebook
Sändes för 1883 dagar sedan
Längd: 216
Program: I lagens namn
8704 delningar på Facebook
Sändes för 1726 dagar sedan
Längd: 1791
Program: Söndagsintervjun
7844 delningar på Facebook
Sändes för 928 dagar sedan
Längd: 3300